Alla älskar kaffe

347088-i-love-coffeeÄta bör vi annars så dör vi, är ett uttryck som man har matats med många gånger. Men vad folk inte tänker på är att det är lika viktigt att vi dricker. Och visst, vatten i all ära, men när det kommer till att dricka något gott så är kaffet en dryck som otroligt många tänker på. Det intressanta med kaffe är att det kommer i så många smaker. Beroende på om det är rostat, kommer från Brasilien eller om det kommer i form av en liten kapsel med kärlek i. För just det här med kapslar är verkligen något som slagit till stort under de sista åren. På www.caffeimpresso.se kan du med enkelhet beställa hem den sort du finner bäst. För vad som gjort många lite skeptiska var just hur man skulle få tag i sina kapslar. Och att handla online är en otrolig lättnad.

”Vårt goda kaffe rostas och blandas av våra erfarna rostare i Espressons hemland, Italien.Våra ingenjörer och designers har spenderat många år på att ta fram den perfekta kapseln att passa i din Nespresso Maskin och du kan vara helt trygg eftersom vi lämnar pengarna tillbaka garanti.” (läs mer)

Svenskar älskar kaffe

Vi i Sverige älskar kaffe och vi får tårar i ögonen när vi kommer utomlands och får ett svagt kaffe. För det ska kännas i kroppen! Det härliga med kaffet är även dess underbart bra egenskaper som det för med sig. Många säger även att kaffet i framtiden kommer att kunna klassas som medicin just på grund av sina bra egenskaper.